DOGODKI

Poleg okusnih presnih tort, vam prinašamo

vrhunske kuharske delavnice in zanimiva predavanja.

AKTUALNI DOGODKI
Trenutno aktualno...
INDIVIDUALNA PONUDBA
Delavnice in predavanja za zaključene družbe in posameznike.
Show More

Nekaj izjav udeležencev naših kuharskih delavnic:

Prva delavnica je bla prava "energijska bomba" . Vse 4 sladice -od presnega sladoleda, energijskih ploščic pa do presnih tortic, so bile top, mene osebno je najbolj impresioniral sladoled in pa "cheesecake" . 

Delavnica je bila zanimiva, poučna in se že veselim naslednjih - delavnic in novih okusov vaših sladic... 

Ana

Sama sem se prijavila, ker zelo rada pečem, o presni prehrani pa nisem vedela veliko. Zato je bila ta delavnica prava kombinacija zame.

 

Pohvalila bi pestro vsebino delavnice, jasnost podajanja informacij in nazornost vsega prikazanega. Vidi se, da z ženo stvar res obvladata in sta popolnoma predana svojemu delu. Všeč mi je, da sta odprta za ideje, predloge in vsa vprašanja. Vzdušje je bilo sproščeno in prijetno.

 

Lahko bi rekla, da se je stvar odvila po mojih pričakovanjih. Delavnica mi je vsekakor odprla nove poglede na neštete možnosti, ki jih nudi presno prehranjevanje. Presenetilo me je predvsem dejstvo, kako lahko določene sestavine (oreščki, med, sadje ...) popolnoma nadomestijo tradicionalne okuse, ki smo jih vajeni v okviru "navadnega prehranjevanja".

 

Upam, da bodo tudi vajine naslednje dejavnosti čim bolj obiskane in vsaj tako uspešne, kot je bila ta delavnica. Vesela sem, da tudi v Ilirski Bistrici (torej v majhnem kraju) obstajajo ljudje, ki se trudijo prinesti spremembe in novosti. Verjamem, da se bodo vajine ideje v prihodnosti še bolj razširile med ljudi in jim pomagale kritično pogledati na stvari, ki se jim sicer zdijo samoumevne.

Monika

Izkušnja na delavnici je bila super! Z veseljem se bom udeležila še kakšne vaše delavnice. 

Špela

Delavnica je bila fantastična. Vesela sem bila že, ko sem na fbju videla dogodek, take teme so zaenkrat bolj redke za naše kraje.

 

Velike pohvale za predhodno pripravljene recepte, tako si/sta poskrbela, da smo se res lahko osredotočili na "tukaj in zdaj". Sestavine in postopki so bili predstavljeni zelo korektno, ravno dovolj podrobno in zelo jasno. Zelo profesionalno je bilo, da so sladice narejene od začetka do konca, hkrati pa tudi že vnaprej narejene za pokušanje. 

 

Še to, cena delavnice je bila zelo ugodna, glede na vse kar smo slišali, videli ter pojedli popili, praktično smešna.

 

Ana

Navdušena sem bila nad izdelovanjem teh prekrasnih izdelkov. Všeč mi je bila tako predstavitev, kot izgled in pokušina. ;) Zelo rada bi se udeležila se kakšnih vajinih delavnic, mogoče na temo zdravja. 

Urška

Kot prvo mi je všeč že sama ideja. Ko želiš preizkusiti nekaj novega, je veliko lažje, če ti nekdo predstavi osnove o pripravi in sestavinah, kot če sam iščeš primeren recept in se ti niti ne sanja kaj mora vsebovati.

 

Sama še nikoli nisem poskusila pripraviti presne tortice in sem dobila vse potrebne informacije, ki jih potrebujem za pripravo. Všeč mi je bilo, da so bili predstavljeni aparati, ki jih potrebujemo, poleg sestavin v receptu pa predstavljene tudi druge, ki jih lahko uporabimo namesto podanih. Skratka dobila sem odlično podlago za samostojno ustvarjanje, dovolj informacij in dobro predstavitev.

Tjaša

Please reload

Izjava o zasebnosti

info.presne.torte@gmail.com           040 88 99 99

© 2020 by Zdrava Skušnjava v sodelovanju z Wix.com